Утворено комісію з використання субвенції з державного бюджету на забезпечення житлом дітей з соціально вразливих категорій

  • 810

2 липня під головуванням селищного голови Юлії Постернак відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради.

На порядок денний було засідання винесено 5 питань:

  1. Про надання статусу дитини позбавленої батьківського піклування.
  2. Про утворення комісії з використання субвенції з державного бюджету на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.
  3. Про скасування зняття з реєстрації місця проживання.
  4. Про скасування реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання.
  5. Про скасування реєстрації місця проживання.

Члени виконкому розглянули і затвердили рішення щодо захисту прав дітей та щодо реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання осіб.  

 

З метою захисту прав дітей з соціально вразливих категорій, зокрема щодо забезпечення їх житлом, з державного бюджету місцевим бюджетам щороку виділяється субвенція на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. Для визначення потреби в субвенції за напрямами, формування та затвердження загальних списків осіб, які перебувають на квартирному обліку та вирішення інших дотичних питань при селищній раді утворено комісію з використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затверджено Положення про комісію та її персональний склад.

 

Детальніше з рішеннями виконкому від 02.07.2021 можна ознайомитись на цьому ж сайті за посиланням: Документи засідань виконавчого комітету селищної ради.