У Куликівській громаді активно триває вакцинація жителів від COVID-19

  • 2261

Фото без опису

Фото без опису

Наразі в громаді проводиться щеплення (ревакцинація) населення другою дозою вакцин. На базі КНП "Куликівський ЦПМСД" створено 5 сертифікованих бригад медиків, які пройшли спеціальне навчання та проводять вакцинацію не тільки у громаді а й у межах всієї області. Всього мобільними бригадами щеплено 3076 осіб з них у громаді щеплено 805 осіб.

23 липня з 900 по 1200 на базі Центру культури, дозвілля і творчості Куликівської селищної ради (смт Куликівка, вул. Миру 112) буде працювати Центр вакцинації населення. Отримати щеплення зможуть всі бажаючі вакциною «CoronaVac». Громадянам, у яких погіршений зір, прохання при собі мати окуляри  (для заповнення анкети). Також не забуваємо вдягати маски!

КНП "Куликівський ЦПМСД" звертає увагу на те, що для швидшої реєстрації на вакцинування необхідно мати попередньо заключений договір з сімейним лікарем.

Інформацію про дні вакцинації у селах будуть повідомляти сільські лікарські амбулаторії. Записатися на вакцинацію можна у свого сімейного лікаря, в амбулаторії за місцем проживання, у старости старостинського округу. Не зволікайте! Записуйтесь на вакцинацію! Адже єдиний спосіб побороти хворобу - це сформований колективний імунітет, котрий досягається масовою вакцинацію.