Послуги з вивезення твердих побутових відходів на найближчий рік надаватиме  КП «Куликівське ВУЖКГ»

  • 1099

Фото без опису

21 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету  Куликівської селищної ради.

Вела засідання селищний голова Юлія Постернак. 

На порядок денний було винесено 14 питань:

  1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 26 листопада 2015 р. №112 «Про утворення опікунської ради та затвердження Положення про опікунську раду при виконавчому комітеті Куликівської селищної ради»
  2. Про затвердження висновка опікунської ради.
  3. Про надання дозволу на видалення дерев.
  4. Про затвердження розрахунків різниці в тарифах.
  5. Про визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Куликівської селищної ради.
  6.  Про клопотання до Чернігівського обласного Фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі.
  7. Про зміну адреси об’єкта нерухомого майна.
  8. Про зміну адреси житлового будинку.
  9. Про визначення потреби у розробленні детального плану території.
  10.  Про встановлення тарифу з водопостачання в селі Кладьківка.
  11.  Про взяття на квартирний облік Молибоги Каріни Олексіївни.
  12.  Про взяття на квартирний облік Терпак Ольги Вікторівни.
  13.  Про взяття на квартирний облік Терпак Маргарити Михайлівни.
  14.  Про внесення змін до списку жителів Куликівської територіальної громади, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Куликівської селищної ради позачергово.

У зв’язку з тим, що чинні тарифи на водопостачання і водовідведення в селищі є нижчими ніж фактична собівартість наданих послуг, щоб запобігти збитковій роботі КП «Куликівське ВУЖКГ» та знизити фінансове навантаження на громадян, селищний бюджет щокварталу відшкодовує різницю вартості тарифу підприємству. Тож рішенням виконкому затвердили розрахунок різниці в тарифах. Сума відшкодування за І квартал цього року становить 322,1тис. грн.

У липні цього року спливає термін попереднього договору на вивезення твердих побутових відходів на території селищної ради. Тому заздалегідь був оголошений конкурс на визначення надавача послуг з вивезення ТПВ на наступний рік. Пакет документів на конкурс подало лише КП «Куликівське ВУЖКГ». За результатами  конкурсу рішенням виконкому надавачем послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Куликівської селищної ради  найближчий рік визначено КП «Куликівське ВУЖКГ».

Також розглянули питання та ухвалили рішення щодо видалення аварійних дерев, зміни адреси, опіки, взяття  на квартирний облік дітей із соціально вразливих категорій. Упорядковано списки осіб(статусних категорій), що перебувають на квартирному обліку для використання державної субвенції на придбання житла.

У зв’язку з економічною необхідністю, за погодженням з користувачам і клопотанням підприємства-надавача послуг, встановлено нові тарифи з водопостачання по с. Кладьківка  у розмірі 25 грн за куб. м. води.  

Відповідно до порядку денного члени виконкому ухвалили рішення  з інших нагальних питань.

Рішення виконкому будуть оприлюднені у 5-денний термін, відповідно до чинного законодавства, на  цьому ж сайті  за посиланням:  Документи засідань виконавчого комітету.