У Куликівській селищній раді – новий депутат

  • 1544

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

23 липня  відбулася одинадцята сесія Куликівської селищної ради восьмого скликання. У роботі сесії взяли участь старости старостинських округів громади. Вела сесію селищний голова Юлія Постернак. На порядок денний сесії було винесено тридцять вісім питань.

Обговорення проєктів рішень відбувалося на спільному засіданні постійних комісій, яке передувало пленарному.

Блок земельних питань включав 28 проєктів рішень. Після детального обговорення ухвалені позитивні рішення  з 25 земельних питань. Рішення з питань36,37,38 порядку денного не прийняті.

Розглянули також блок питань щодо розпоряджання комунальним майном, в тому числі щодо оренди нерухомості. Внесені зміни до положень про окремі структурні підрозділи в частині перерозподілу повноважень.

ДО ВІДОМА ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ:

До селищного бюджету надійшла державна субвенція у сумі 433176,00 грн. на придбання навчального обладнання і меблів (Нова українська школа - НУШ), з них – 10 % співфінансування з місцевого бюджету. Рішенням 11-ї сесії селищної ради внесені зміни до бюджету  Куликівської селищної ТГ в частині перерозподілу видатків на фінансування нагальних потреб, а саме:

Виділено:

-  198193,00 грн на закупівлю комп’ютерного обладнання(НУШ);

- 122792,00 грн -  на закупівлю засобів навчання та обладнання(НУШ);

-  112191,00 грн -  на придбання сучасних меблів(НУШ);

Крім того, виділено:

- 197900,00 грн  - на забезпечення лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет;

- 1400000,00 грн, - на оплату праці обслуговуючому персоналу закладів загальної середньої освіти громади;

- 100000,00 грн - на оплату праці працівникам ФАПів;

13950,00 грн - на оплату електропостачання бюджетних установ;

500000,00 грн спрямувано Чернігівському районному бюджету на забезпечення фінансування соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги;

До селищного бюджету надійшла  державна субвенція  у розмірі 310 000,00 грн на придбання обладнання для виготовлення паспортів (для розширення переліку послуг, які надаються відділом  ЦНАП виконкому Куликівської селищної ради);

На пленарному засіданні сесії заслухали інформацію голови селищної територіальної виборчої комісії Світлани Бережанської про припинення і початок  повноважень депутата Куликівської селищної ради восьмого скликання. Припинено повноваження депутатки Куликівської селищної ради восьмого скликання Івашко Людмили Григорівни, обраної за єдиними виборчим списком політичної партії «Радикальна партія Олега Ляшка», у зв’язку зі смертю. За рішенням територіальної виборчої комісії та на підставі протоколу голосування депутатом Куликівської селищної ради 8 скликання,  обраним за єдиним виборчим списком ПП «Радикальна партія Олега Ляшка» вважати Дмитренка Володимира Миколайовича, 1972 р.н. , фізичну особу підприємця, жителя с. Ковчин. Інформацію взято до відома одноголосно. Селищний голова Юлія Постернак привітала новообраного депутата Володимира Дмитренка, побажала плідної роботи та вручила депутатське посвідчення.

З результатами поіменного голосування 11 сесії Куликівської селищної ради 8 скликання можна ознайомитись на офіційному сайті Куликівської громади: за посиланням: Сесійна діяльність. Рішення сесії будуть оприлюднені за цим же посиланням у термін 5 робочих днів від дня ухвалення, відповідно до вимог чинного законодавства.