Комунальне некомерційне підприємство «Чернігівська обласна лікарня» Чернігівської обласної ради відзначає 70–ту річницю

  • 857

Фото без опису

Фото без опису

Комунальне некомерційне підприємство «Чернігівська обласна лікарня» Чернігівської обласної ради відзначає 70-ту річницю свого створення. Наказом обласного відділу охорони здоров'я від 31.07.1951 р. № 298 друга Чернігівська міська лікарня була реорганізована в обласну.

За період існування Чернігівська обласна лікарня здобула заслужене визнання та повагу як серед пацієнтів, так і колег, зарекомендувала себе як сучасний медичний заклад, що надає висококваліфіковану медичну допомогу, який практикує унікальні, в тому числі високотехнологічні методи лікування. Але найдорожча техніка нічого не означає без таланту лікаря, без терпіння і уваги молодшого медичного персоналу. Щодня і щогодини ви охороняєте найцінніше, що є у людей — їх життя і здоров’я. Через ваші дбайливі руки за ці роки пройшло безліч пацієнтів. Проявляючи терпіння і чуйність, віддаючи знання і частинку душі, ви допомагаєте їм перемогти недуги, зберегти здоров’я і заново знайти себе. Ваше милосердя дарує надію, допомагає легше переносити біль та страждання.

Всі роки керували лікарнею професіонали вищого класу: Фрідбург Давид Якович,  Колотов Євген Родіонович, Куликова Клавдія Хрисанфівна, Кононенко Микола Михайлович, Груша Анатолій Микитович, Сахно Григорій Петрович, Романюк Микола Михайлович та із серпня 2015 року колектив обласної лікарні очолює Заслужений лікар України — Жиденко Андрій Михайлович.

Куликівська селищна рада, депутатський корпус та  виконавчий комітет щиро вітає колектив Чернігівської обласної лікарні з ювілеєм!

У цей святковий день прийміть слова подяки за гідну працю на благо людей і щирі побажання добра, благополуччя і успіхів у служінні своїй справі, міцного здоров’я, щастя і благополуччя вам і вашим сім’ям!