Привітання Куликівського селищного голови Юлії Постернак з Днем знань

  • 589

Фото без опису

Шановні педагоги, батьки, любі діти, студенти!

Щиро вітаю всіх з Днем знань — справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.

 

Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам — до своєї другої домівки: у школи та вузи.

 

Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця. Щиро дякуємо вам, дорогі наші вчителі, — ми завжди залишаємося вашими учнями!

 

Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті,  зустріти добрих і надійних друзів.

 

Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів. І, звичайно, закличним дзвоником.

 

Нехай цей навчальний рік відкриє перед школярами і студентською молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

 

Сподіваюся, що День знань стане для вас, школярі і студенти, початком наполегливої праці, надійним кроком у світ пізнання.

 

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, у кожну родину!

 

Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!

 

Куликівський селищний голова

Юлія Постернак