Привітали підприємців з професійним святом

  • 881

Фото без опису

У неділю, 5 версеня в Україні відзначають День підприємця.

3 версеня, напередодні свята, під час урочистого зібрання Куликівський селищний голова Юлія Постернак привітала підпримців громади, побажала розвитку і процвітання бізнесу та подякувала за те, що сьогодні саме підприємці складають міцну економічну основу громади.

Голова громади подякувала підприємцям за їх активну громадську позицію співпрацю з селищною радою, підтримку соціальних благодійних проєктів, допомогу закладам соціальної сфери, за створені робочі місця і вчасно сплачувані податки.

З нагоди свята Юлія Постернак вручила підприємцям Почесні грамоти селищної ради. Візнаками були нагороджені: голова СФГ "Колос" Віктор Труш, директор СФГ "Колос" Віктор Зеленський, голова наглядової ради ПрАТ "Куликівське молоко" Анатолій Дідур, директор ПП "Вимал-Агро" Олександр Лазар, приватні підприємці - сімейні і родинні династії: Євген Мартинюк  та Тамара Климок, Олег та Ірина Єлісеєви, Світлана та Микола Левченки, Сергій та Оксана Долинець, Владислав та Наталя Бочарови, Роберт та Рафаель Мнацаканови, Олег Хоменко та Олена Тарасовець, Людмила та Володимир Ляшенки, а також підприємці Олександр  Сковронюк Та Ігор Никипорець.

Вітали зі святтом колег Віктор Зеленський та Євген Мартинюк. Підприємці  закликали увесь малий і середній бізнес громади до тісної співпраці з громадою, підтримки соціальних проєктів, закликали працювати чесно, відкритоі прозоро, підтрримувати розвиток території сплатою податків та побажали колегам успіхів і процвітання.