До уваги жителів Куликівки!

  • 1646

Фото без опису

Шановні жителі Куликівки!

З метою формування первинної бази даних статистичного обліку громадян, які постійно або тимчасово проживають на території селища Куликівка, згідно рішення виконавчого комітету Куликівської селищної ради від 9 червня 2021 року, в селищі Куликівка буде проведено погосподарський облік. Ведення погосподарського обліку регламентоване наказами Державної статистичної служби України і є частиною повноважень місцевої ради.

В селах громади погосподарський облік ведеться щороку і вже напрацьована відповідна база даних. Сьогодні постала нагальна необхідність створити такий первинний облік і в Куликівці.  Оскільки відбулося укрупнення районів і ліквідація районної державної адміністрації, Куликівська селищна рада сьогодні є єдиним органом влади на території нашої громади. Саме тому наразі є необхідність сформувати в селищній раді повну базу статистичних даних щодо кількості населення, які постійно проживають на території селища,  жилих домогосподарств, пустуючих дворів тощо. Така інформація необхідна для співпраці з місцевими та обласними службами, для розвитку території громади, для провадження статутної діяльності селищної ради.

Вищезгаданим рішенням виконавчого комітету створено робочу групу з числа фахівців селищної ради та її структурних підрозділів, З 13 вересня 2021 року робоча група розпочинає подвірний обхід по  селищу Куликівка.

Погосподарський облік буде проведено з урахуванням норм чинного законодавства з питань захисту персональних даних. Цей облік не передбачає реєстраційних дій і не несе жодних правових наслідків для об'єктів, відносно яких він здійснюється.

З метою економії вашого часу і часу уповноважених осіб та організованого проведення  погосподарського обліку просимо підготувати для достовірного внесення відомостей у первинну базу даних наступний пакет документів: паспорти зареєстрованих у домоволодінні осіб, документи на право власності на домоволодіння, землю, вантажні автомобілі, трактори, комбайни.

Просимо куликівців бути свідомими громадянами та відповідальними жителями громади, і  сприяти роботі уповноважених осіб.

 

З повагою

Куликівська селищна рада

 

Фото без опису