Куликівська селищна рада запрошує жителів громади долучитись до акції "Міжнародний день чистих берегів"

  • 820

Фото без опису

Щорічно у треті вихідні вересня світова екологічна спільнота відзначає Міжнародний день чистих берегів. У цей день екологічно свідомі громадяни різних країн прибирають сміття в зелених зонах та на узбережжях річок, озер та морів.

Наразі проблема засмічення побутовим сміттям для річок, морів та океанів набрала глобальних масштабів. Велика тихоокеанська сміттєва пляма сягає розмірів, які дорівнюють чотирьом площам України. Тому є нагальна необхідність зупинити перенос сміття водними шляхами.

З цієї нагоди Куликівська селищна рада пропонує усім небайдужим жителям громади взяти участь в екологічній акції прибирання на берегах водойм. Долучитися до акції може кожен, й не обов’язково у визначених місцях. Достатньо організувати «сімейні толоки»: 17 вересня (чи інший день на вихідних) всією сім’єю прийдіть на улюблене місце відпочинку біля водойми та зробіть його чистим.

Робіть фото «до та після», знімайте відео, відмічайте свої публікації у Фейсбук хештегом #ЯприбравТвояЧерга та ставайте частиною екологічно свідомої спільноти.

Пам’ятаймо: майбутнє наших водойм – у наших руках!

Наголошуємо:
В умовах адаптивного карантину не забуваймо про дотримання усіх протиепідеміологічних заходів! Учасники мають бути в масках, рукавичках та зберігати соціальну дистанцію!

Акції прибирання на берегах водойм пройдуть в кількох населених пунктах Куликівської громади:

  • Куликівка, берегова зона о. Сільське. Збір біля о. Сільське, початок  о 14:00.
  • Салтикова Дівиця, берегова зона р. Десна. Збір біля Горбів, початок о 10:00.
  • Кладьківка, берегова зона р. Десна. Збір біля старостату, початок о 10:00.
  • Ковчин, берегова зона р. Десна. Збір біля школи, початок о 13:00.

 

З повагою
Куликівська селищна рада