Привітання до Дня рятівника

  • 400

Фото без опису

Шановні рятівники, вогнеборці, ветерани пожежної служби та працівники цивільного захисту!


Від імені Куликівської селищної ради, її виконавчого комітету, депутатського корпусу  і усієї громади, прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня рятівника!

Відзначення цього професійного свята є людським визнанням вашого неоціненного внеску в забезпечення надійного захисту  життя людей, тварин та матеріальних благ від вогню та стихії. Ви - мужні професіонали, люди сильні духом, котрі цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги.

На вас покладена надзвичайно почесна місія — охороняти безпеку та спокій мешканців нашого району. Кожен ваш тривожний виїзд — це випробування сили духу і професіоналізму, а кожна приборкана пожежа — це врятовані людські життя.

У святковий для вас час прийміть слова сердечної вдячності і поваги за вашу відповідальну, мужню працю в ім’я захисту держави та народу України.

Бажаємо вам, шановні рятівники Куликівщини, міцного здоров'я, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів, подальших успіхів у професійному зростанні, невичерпної енергії у реалізації гуманної місії – захисту життя людей. Міцного здоров’я вам, благополуччя, наснаги та витримки. Нехай мир, добробут і злагода панують у ваших оселях а родинне тепло стане міцною опорою справжніх героїв.

 

Куликівський селищний голова                                                                                Юлія Постернак