У Куликівській громаді привітали рятувальників з професійним святом

  • 1174

Сьогодні Куликівський селищний голова Юлія Постернак Від імені Куликівської селищної ради, її виконавчого комітету, депутатського корпусу  і усієї громади привітала колектив 8-го державного пожежно-рятувального поста 1-го державного пожежно-рятувального загону ГУДСНС України в Чернігівській області із професійним святом – Днем Рятівника.

Вітаючи рятувальників з професійним святом голова громади наголосила, що вони роблять велику справу – будь-якої хвилини готові прийти на допомогу та захистити людей від лиха. «На вас покладена надзвичайно почесна місія — охороняти безпеку та спокій мешканців нашого району. Кожен ваш тривожний виїзд — це випробування сили духу і професіоналізму, а кожна приборкана пожежа — це врятовані людські життя.»

За пильність, мужність, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня Рятівника Подякою Куликівського селищного голови нагороджено:

Рака Ігоря Петровича —  командира відділення 8-го державного пожежно-рятувального поста 1-го державного пожежно-рятувального загону ГУДСНС України в Чернігівській області;

Рябчука Володимира Петровича — начальнику караулу 8-го державного пожежно-рятувального поста 1-го державного пожежно-рятувального загону ГУДСНС України в Чернігівській області;

Доброту Віктора Миколайовича — водія 8-го державного пожежно-рятувального поста 1-го державного пожежно-рятувального загону ГУДСНС України в Чернігівській області.

Також головою громади оголошено та вручено загальну подяку 8-му державному пожежно-рятувальному посту 1-го державного пожежно-рятувального загону ГУДСНС України в Чернігівській області «За пильність, мужність, своєчасні та рішучі дії, постійну готовність прийти на допомогу та з нагоди Дня Рятівника».

Ще, до подяк, вручено колективу чудовий смаколик святковий тематичний торт. В холодну пору це саме те що потрібно до гарячого чаю для святкування в дружній, теплій компанії. 

Дякуємо простим хлопцям у бойовому одязі, на яких можна розраховувати, які завжди поруч і готові допомогти. Дякуємо рятувальникам Куликівщини за наш спокій, який вони охороняють сім днів на тиждень, двадцять чотири години на добу. ДЯКУЄМО!