Встановлено новий тариф на централізоване водопостачання у 2022 році

  • 557

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

22 вересня під головуванням селищного голови Юлії Постернак відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради.
На порядок денний було винесено десять питань:

1. Про затвердження  змін до штатного розпису КНП «Куликівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Куликівської селищної ради.
2. Про затвердження фактичної мережі шкільних контингентів учнів закладів загальної середньої освіти селищної ради на 2021/2022  навчальний рік.
3. Про внесення змін до  складу опікунської ради при виконавчому комітеті Куликівської селищної ради та затвердження нової редакції Положення про опікунську раду при виконавчому комітеті Куликівської селищної ради.
4. Про затвердження форми щорічного звіту опікунів (піклувальників) про діяльність щодо забезпечення прав та інтересів підопічних.
5. Про надання статусу дитини сироти.
6. Про клопотання до Чернігівського обласного Фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі.
7. Про надання дозволу на видалення дерев.
8. Про затвердження обґрунтованих розрахунків сум боргу за договорами оренди, укладеними Куликівською селищною радою з орендарем ФОП «Пупшис Едмундас».
9. Про початок опалювального сезону.
10. Про встановлення тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води.
  
Вище викладені питання були проголосовані та затвердженні рішеннями виконкому. 
Зокрема опалювальний сезон 2021-2022 років розпочнеться у разі зниження середньодобової температури повітря нижче +8С протягом трьох діб розпорядженням Куликівського селищного голови.
Також затверджено новоу редакцію Положення про опікунську раду при виконавчому комітеті Куликівської селищної ради з метою дотримання принципів законності, гуманності, неприпустимості приниження честі і гідності повнолітніх громадян, які потребують допомоги щодо забезпечення їх прав та інтересів соціально-правого захисту  повнолітніх осіб, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права і виконувати обов’язки.
У зв’язку із завершенням терміну громадського обговорення поданих підприємствами-надавачами послуг розрахунків нових тарифів на централізоване водопостачання у смт Куликівка, відповідно до вимог чинного законодавства, рішеннями виконкому встановлено комунальному підприємству КП «Куликівське ВУЖКГ» тариф на Централізоване водопостачання – 28,80 грн. за 1куб. м., включно з податком на додану вартість, за 1 м.куб холодної води. Тариф вводиться в дію з 01.01.2022 року.
 
На засіданні розглянули і затвердили рішення з інших нагальних питань.

Детальніше з рішеннями виконавчого комітету Куликівської селищної ради від 24.02.2021 року можна ознайомитися на цьому ж сайті за посиланням: Документи засідань виконавчого комітету селищної ради.