П'яті роковини смерті воїна-розвідника

  • 796

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

22 вересня біля Дроздівської школи, на приміщенні якої розміщено меморіальну дошку, зустрілися люди, яким Олександр Лазар був і залишається дорогою людиною. Вони принесли з собою квіти і теплі спогади.

4 вересня 2021 року минуло п'ять років від дня, коли стрій небесного війська поповнив воїн-розвідник майор Олександр Лазар. Олександр Ілліч народився у селі Дроздівка і місце останнього спочинку відтоді теж у його рідному селі.

Начальник третього відділу Чернігівського районного ТЦК та СП підполковник Віктор Євсеєв, вдова Олександра Ілліча - Ірина, його колеги-побратими, староста Дроздівського старостинського округу Андрій Пилипенко, завідувач сектору з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Куликівської селищної ради Олег Клочок, голова організації ветеранів Куликівської селищної ради Анатолій Мацвійко, голова ветеранської організації ГО "Асоціація ветеранів МВС України" Леонід Корнійчик завітали до школи. Тут педагогічним та учнівським колективом виготовлено стенди "Наші Герої - наша гордість" та "Своїх Героїв пам'ятаємо".

Довгою була розмова на шкільному подвір'ї, після якої присутні вирушили на сільське кладовище. Там, поклавши квіти, присутні вшанували пам'ять всіх полеглих і померлих за Україну хвилиною мовчання.

Повік не забудемо подвиги Героїв, які віддали свої життя за майбутнє України!

 

За матеріалами Чернігівського обласного ТЦК та СП