Привітання із професійним святом - Всеукраїнським Днем бібліотек!

  • 940

Фото без опису

Шановні бібліотекарі!
Сердечно вітаю Вас із професійним святом - Всеукраїнським Днем бібліотек!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек! Кожна бібліотека – Берегиня національної культури, скарбниця народної творчості та острівець духовності, а кожен бібліотекар – хранитель духовних скарбів.

Сьогодні бібліотеки знаходять і впроваджують нові форми спілкування з читачами. Вони беруть участь у створенні сучасного інформаційного простору, сприяють формуванню моральних принципів підростаючого покоління. А працівники бібліотек - незамінні помічники в оперативному і якісному забезпеченні інформацією. Ви несете своїм читачам радість знань, високу культуру, любов до мистецтва. Нехай Ваша працьовитість, життєва цілеспрямованість і високий професіоналізм допоможуть зберегти і примножити інтелектуальний і культурний потенціал нашого рідного краю.

Бажаю Вам, шановні бібліотекарі, а також усім, хто любить і шанує книгу, міцного здоров’я, натхнення, дружнього взаєморозуміння та підтримки, радості, миру, родинного затишку, добра і щастя, нових творчих успіхів і невичерпної наснаги.

Хай з Вами завжди буде Віра, Надія та Любов!

З повагою 
Куликівський селищний голова     
                                                              Юлія Постернак