Привітали бібліотечних працівників громади з професійним святом

  • 1100

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

30 вересня в центральній районній бібліотеці відбулося святкове зібрання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, яке співпало із великим християнським святом Віри, Надії, Любові та їх матері Софії.

Зважаючи на карантинні обмеження  зібрання бібліотекарів та гостей було не надто чисельне, але тепле і атмосферне.

Багато теплих вітальних слів прозвучало на святі на адресу бібліотекарів Куликівщини.

Куликівський селищний голова Юлія Постернак та заступник начальника Управління -начальник відділу культури,туризму,сім’ї,молоді та спорту Куликівської селищної ради Марина Андрушко від імені всієї Куликівської  громади привітали бібліотекарів Куликівщини із Всеукраїнським днем бібліотек. Щиро подякували за активну підтримку усіх культурних заходів, за ентузіазм і креативність у роботі. Окрема подяка працівникам за збереження осередків культури і просвітництва на селі. Бібліотеки громади - це осередки краєзнавства, котрі  тісно співпрацюють з народними майстрами,  клубними закладами, школами. Також відмітили, що на відміну від інших громад, нашою родзинкою є літературно-мистецька світлиця «Стежина», яка діє при центральній бібліотеці та відома на всю Чернігівську область та далеко за її межами. Тут зібралися талановиті місцеві поети і прозаїки, в доробку яких вже видано чимало збірок.

До вітальних слів на адресу бібліотечних працівників  також долучилися завідувач сектору  організаційно-кадрової роботи і активна учасниця літературно-мистецької світлиці "Стежина" Олена Шимко та подарувала річну підписку на ряд періодичних друкованих видань.

Яскраво доповнили святкову атмосферу заходу музичні вітання від Віктора Срібного та вихованців Куликівської мистецької школи Курилова Олександра та Юлії Гарбуз під керівництвом Віктора Снопка.