Урочисті проводи першої команди призовників цьогорічного осіннього призову

  • 1828

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

1 жовтня третій відділ Чернігівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки здійснив першу відправку призовників цьогорічного осінній призову. Лави Збройних Сил України поповнили десять наших земляків.

В обрядовій залі Центру культури, дозвілля і творчості Куликівської селищної ради призовників привітали перший заступник селищного голови Тетяна Сосімович та начальник третього відділу Чернігівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Віктор Євсеєв. Посадовці подякували майбутнім воїнам за свідомий вияв громадянського обов’язку, побажали призовникам успіхів на службі та надійного тилу вдома. Від селищної ради призовникам вручили необхідні солдатам подарунки - набір речей особистої гігієни. Також Віктор Євсеєв вручив грамоту Чернігівського РТЦК та СП з нагоди Дня працівника освіти Миколі Давиденку.

Провести і підтримати майбутніх воїнів-строковиків прибули їх рідні. Творчі колективи Центру культури, дозвілля і творчості Куликівської селищної ради подарували учасникам заходу музичні вітання.

Осінній призов на строкову військову службу у громаді, як і по всій Україні, розпочався  з 1 жовтня 2021 року, відповідно до Указу Президента України.

Нагадуємо, що відповідно до доведеного плану від громади необхідно відправити на строкову військову службу до ЗСУ 13 призовників. Призов громадян України на строкову військову службу триватиме до 31 грудня 2021 року.