У Куликівському професійному аграрному ліцеї вітали працівників професійно-технічної освіти

  • 193

У Куликівському професійному аграрному ліцеї вітали працівників освіти

1 жовтня в актовому залі Куликівського професійного аграрного ліцею відбувся святковий концерт до Дня працівників професійно-технічної освіти.

На початку всята на великому екрані до уваги глядачів демонстрували презентацію з музичним супроводом про моменти з життя та історії аграрного ліцею.

Багато теплих вітальних слів прозвучало на святі на адресу працівників, вихователів аграрного ліцею.

Першим привітав колег в.о. директора Василь Лисаченко. Багато теплих вітальних слів прозвучало на адресу працівників, вихователів. Куликівський селищний голова Юлія Постернак доєдналась до привітання та з нагоди свята вручила грамоти Куликівської селищної ради «За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значні успіхи в навчанні й вихованні підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників професійно-технічної освіти» майстру виробничого навчання Сніжок Тетяні, старшому майстру Купріян Анатолію та  викладачу фізичної культуриТрутень Анатолію.

Також начальника третього відділу Чернігівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Віктор Євсеєв привітав працівників ліцею та вручив грамоти начальника Чернігівського РТЦК та СП бібліотекару Наталії Гломозді та вчителю Миколі Гломозді.

Після привітань всіх чекав святковий концерт.