Святковий концерт до «Дня музики» від вихованців Куликівської мистецької школи

  • 1232

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

1 жовтня в актовому залі Куликівської мистецької школи відбувся святковий концерт до «Дня музики», який щорічно відзначають у всьому світі.

Першими привітали викладачів та вихованців мистецької школи із професійним святом Куликівський селищний голова Юлія Постернак та заступник начальника Управління-начальник відділу ОКТСМС Куликівської селищної ради Марина Андрушко. Висловили слова подяки за їх нелегку працю, виголосили найщиріші вітання і побажання добра та щастя, подальших успіхів у навчанні і досягнення нових висот у творчості.

До святкових вітань долучились також вихованці мистецької школи і своїми виступами не одноразово привітали всіх, хто любить музику і присвятив їй своє життя, хто пише музику і дарує її людям, а також всіх слухачів, у кого вона викликає прекрасні емоції та почуття.

На сцені, в цей святковий день, свої виступи дарували : молодший хор - пісні «Вчителям» та «Жабенята», Настя  Харченко - гру на фортепіано, Лев та Самуїл Ічанські - гру на баяні та акордеоні, Євген Антоненко та Олександр Курилов - гру на гітарах, Тимур Шимко - гру на сопілці, Крістіна Демиденко – гру на фортепіано, Настя Рилошко – пісню «Веселка», гурт «Dolche» - пісню «Спасибі, Музико», Дарина Король – пісню «Лірична пісня», Юлія Гарбуз - пісню від щирого серця, Дует Фортепіано – неперевершене виконання Р. Джоплін «Регтайм», ансамбль гітаристів -  2 твори «Хабанера» та «Кубиньска румба», хор «Глорія» - скандинавську та українську народні пісні.

На завершенні святкового виступу вихованці мистецької школи вручили вчителям живі квіти та подякували кожному за нелегку працю в зрощуванні таланту в кожному з них. Адже виступи на  святі ще раз доводять , які чудові, обдаровані та креативні діти нашої громади. Як вони гарно співають, грають та радіють життю.