Вітання від Куликівського селищного голови з нагоди Дня працівників освіти

  • 502

Фото без опису

Шановні вчителі, викладачі, педагоги дошкільної освіти,  ветерани педагогічної праці, та всі ті, хто колись працював чи працюватиме на освітній ниві!

Прийміть щирі вітання і найкращі побажання з нагоди професійного свята - Дня працівників освіти! Вітаю зі святом, яке об’єднує всіх тих, хто запалює іскорку знань, відкриває дорогу у велике життя, вчить мудрості, сіє добре і вічне в серцях дітей. Саме педагог, наставник, вчитель  відкриває для кожного з нас двері до прекрасного світу знань, вчить любити Батьківщину, знаходити справжніх друзів, приймати рішення і брати на себе відповідальність, упевнено і цілеспрямовано рухатись вперед.

Вчителем бути нелегко - це невтомна праця та самопожертва в ім’я світлого майбутнього України. Учитель у всі часи залишається опорою суспільства і держави. Саме в його руках майбутнє країни, майбутнє нових поколінь. Якими виростуть наші діти, яке суспільство вони будуватимуть, які моральні цінності будуть сповідувати, багато в чому залежить від таланту і особистості вчителя.

Дякую Вам, дорогі вчителі, за працю, тепло, знання та доброту, що вкладаєте у кожного свого учня. Від щирого серця бажаю Вам міцного здоров’я, миру і добробуту у Ваших сім’ях, творчої енергії та людської поваги, натхнення та віри у щасливий завтрашній день!

 

Зі святом!
З глибокою повагою та шаною
Куликівський селищний голова                                                          Юлія Постернак