Куликівська селищна рада отримала підтримку проєкту «Бібліотечний коворкінг-центр» від програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe в ініціативі «Громада, дружня до бізнесу»

  • 596

Фото без опису

Куликівська селищна рада отримала підтримку проєкту «Бібліотечний коворкінг-центр» від програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe в ініціативі «Громада, дружня до бізнесу». Підписання грантової угоди відбулось в офісі ULEAD з Європою в Чернігівській області на початку вересня.

Проєктом передбачено створення першого у громаді бібліотечного коворкінг-центру. Коворкінг-центр – це принципово нова модель роботи громади з населенням, бізнесом, бібліотеки з користувачами. Це майданчик для спілкування і реалізації власних проєктів, презентацій, виставок, відео оглядів. В центрі безкоштовно надаватимуться такі види послуг, як доступ до мережі Інтернет та WI-FI, різноманітні курси, тренінги, майстер-класи, юридичні послуги у співпраці з Центром безкоштовної правової допомоги ЧОУНБ, проведення вечорів відпочинку. Проєкт спрямований на створення кращих умов для самостійної роботи, обговорення ідей та ініціатив, проведення зустрічей, та інтелектуального дозвілля всіх мешканців Куликівської громади. Працювати, вчитися, відпочивати в центрі зможуть будь-які користувачі абсолютно безкоштовно. Проєкт розрахований на різні вікові категорії та соціальні групи.

Наразі громада спільно з Куликівською агенцією регіонального розвитку переходить до практичного впровадження проєкту.

#ULEAD #ULEADwithEurope