З Днем юриста України!

  • 479

Фото без опису

Шановні юристи!

Від імені громади та Куликівської селищної ради, щиро вітаю вас із професійним святом – Днем юриста! Це свято стосується людей, які займаються різноманітною професійною юридичною діяльністю, а саме – суддів, слідчих, прокурорів, нотаріусів, юрисконсультів, адвокатів.

Бути юристом – почесно і відповідально.  Обравши нелегкий шлях вартових законності, який вимагає кришталевої чесності, принциповості, неупередженості, об’єктивності, ви, присвятили своє життя служінню його величності Закону, високим принципам права.

В якій би сфері права не працював правозахисник, на нього завжди покладається велика відповідальність, а його діяльність завжди вимагає високого професіоналізму. Ці фахівці завжди впливали й впливатимуть на всі політичні й соціально-економічні процеси, що відбуваються в державі.

Віддаючи шану служителям Феміди, бажаю вам творчої наснаги із честю примножувати славні традиції професії задля утвердження верховенства права, нових успіхів та нових досягнень, витримки у складних ситуаціях і зважених рішень. Нехай на вашому боці завжди будуть Закон, Правда та Справедливість. А у ваших родинах панує добробут, щастя, вдача та злагода.

З професійним святом!

 

Куликівський селищний голова                                                        Юлія Постернак