УВАГА! Нагадуємо про сплату самооподаткування!

  • 2107

Фото без опису

Шановні жителі смт Куликівка  та села Пенязівка!

Переконливо просимо усіх свідомих, відповідальних і небайдужих  куликівців і пенязівців активізуватися  та сплатити кошти самооподаткування. Що таке самооподаткування? Самооподаткування – форма залучення на добровільній основі за рішенням зборів громадян за місцем проживання коштів населення відповідної території для фінансування разових цільових заходів соціально-побутового характеру (ст. 1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»). Рішення  загальних  зборів (сходу) громадян про проведення самооподаткування є обов'язковим для всіх громадян, які проживають у  населеному  пункті  (його  частині)  чи  в  декількох населених пунктах  на  території,  де відбулися загальні збори (сход) громадян.

Рішенням загальних зборів жителів смт Куликівка та с. Пенязівка від 11.03.2020 року  затверджено суму самооподаткування  по згаданих населених пунктах у розмірі 100 грн на рік з одного домогосподартва.  Сплатити самооподаткування можна готівкою до каси відділу бухгалтерського обліку та звітності Куликівської селищної ради (смт Куликівка, вул. Миру, 67, 2 поверх), головний бухгалтер - Замула Ксенія Олександрівна. Фахівці відділу обов’язково видадуть вам квитанцію про сплату самооподаткування. Можливе також перерахування коштів у банківських відділеннях або онлайн через Приват-24, Ощад-24.

Номер розрахункового рахунку:UA578999980314141931000025671.

Кошти самооподаткування акумулюються на окремому рахунку і використовуються виключно на організацію проведення заходів з благоустрою населених пунктів(придбання фарби, вапна, інших витратних матеріалів,  бетонних парканів, паркових лав, гойдалок, впорядкування кладовищ, випилювання аварійних дерев тощо).

Ви не могли не помітити як за останній рік змінилося на краще селище. З’явилися нові вуличні об’єкти: арка, стела "Я люблю Куликівку", нові паркани в центрі, в’їзний банер зі сторони Ніжина, стали привабливішими квітники. Навесні провели дві великі толоки з прибирання біля ставка "Сільське" та на старому кладовищі. Але ще багато треба зробити щоб Куликівка і Пенязівка стали ще більш привабливими і комфортними. Сподіваємось, що ми знайдемо вашу підтримку і кожен з вас відчує свою причетність до змін на краще, сплативши самооподаткування. Лише 100 грн з домогосподарства на рік!

Зобов’язуємося на початку наступного року відзвітувати щодо суми зібраних коштів та їх використання! 

Тож ще раз закликаємо куликівців та пенязівців виявити колективну солідарність і сплатити кошти самооподаткування. До настання холодів ще заплановані роботи з благоустрою старого кладовища в Куликівці.

Будьте активними і небайдужими!

Сплатіть самооподаткування!

Лише 100 грн з домогосподарства!

З повагою

Куликівська селищна рада