Вшанували пам’ять визволителів України

  • 558

Фото без опису

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

28 жовтня в Україні відзначається 77-річниця вигнання з України нацистських окупантів.

У цей день ми з глибокою повагою згадуємо імена наших земляків і всіх тих, хто своєю мужністю і безкорисною любов’ю до Батьківщини наближали день визволення України від нацистської окупації. Цього дня  всю територію України очистили від нацистської нечисті, яка за довгих три роки окупації принесла Україні руїни і мільйонні людські жертви.

В день 77-ї річниці вигнання нацистських окупантів з України святкова колона пройшла центром селища до меморіального комплексу, щоб покласти квіти і вшанувати пам'ять загиблих визволителів. Біля обеліску Слави  зібралися представники селищної ради, установ селища, районної ветеранської організації, жителі селища.

Ведуча заходу, директорка Куликівського краєзнавчого музею Любов Безпала нагадала присутнім хроніки історичних моментів вигнання нацистських окупантів з України, пов'язавши події 77-річної давнини із сьогоднішньою боротьбою України за свою незалежність.

Учасники заходу поклали квіти до обеліску Слави і могил загиблих визволителів Куликівки та вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх борців за свободу і незалежність України.