Знижено тарифи на теплопостачання для споживачів Куликівки

  • 861

Фото без опису

Фото без опису

28 жовтня на черговому засіданні виконавчого комітету розглянули два питання: про встановлення тарифів на послугу з постачання теплової енергії для споживачів смт Куликівка та про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для споживачів смт Куликівка.

Роз’яснення з даних питань надавав начальник відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, транспорту та благоустрою селищної ради Олексій Товстоліс. 

На виконання чинного законодавства та з метою організованого початку опалювального сезону для споживачів  АТ "ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО" тиждень тому рішенням виконавчого комітету від 20 жовтня 2021 року були встановлені тарифи на послугу з постачання теплової енергії, а також - тарифи на теплову енергію, її виробництво, траспортування та постачання для споживачів смт Куликівка. 

На сьогоднішньому засіданні виконкому  ці тарифи були переглянуті в строну зниження. У зв’язку із встановленням Урядом фіксованої ціни на газ та з метою приведення у відповідність деяких складових тарифу селищна рада звернулася з листом до  АТ "ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО" щодо перегляду тарифів. Підприємство  здійснило нові розрахунки тарифів та подало їх на затвердження виконавчого комітету селищної ради.

Отже, рішеннями виконкому селищної ради від 28.10.2021 року встановлені наступні тарифи на послугу  з постачання теплової енергії:

- для потреб населення - 2774,40 грн/Гкал(з ПДВ)     -            було - 2796,61 грн/Гкал (з ПДВ);

- для потреб бюджетних установ – 4483,98 грн/Гкал (з ПДВ) -  було - 5983,10 грн/Гкал (з ПДВ);

- для потреб інших споживачів – 6090,56 грн/Гкал (з ПДВ) -  було - 6133,04 грн/Гкал (з ПДВ).