Привітання Куликівського селищного голови Юлії Постернак із Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

  • 1088

Фото без опису

Прийміть щирі вітання зі святом – Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва!

Ваша майстерність та професіоналізм зберігає і постійно збагачує українську культуру, а творчість аматорів засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється в збереженні народних традицій, любові до животворних джерел народного мистецтва.

Сьогодні працювати  в умовах карантину важко, але ви знаходити та урізноманітнюєте нові форми і методи роботи, втілюєте їх у життя, щоб дарувати людям свою творчість. Ви вчасно реагуєте на сучасні виклики і зміни та докладаєте максимум зусиль для того, щоб ми могли пишатися Куликівщиною.

Своєю невтомною працею і талантом ви прославляє нашу Куликівщину далеко за її межами. Дякуючи щоденній праці клубних працівників, викладачів дитячої мистецької школи, бібліотекарів, фахівців музейної справи невтомно плекаються та примножуються здобутки творчих колективів і майстрів в обласних, всеукраїнських, міжнародних мистецьких конкурсах та виставках, залучається творча і талановита молодь, вдосконалюються нові види декоративно-ужиткового мистецтва та розвивається хореографічне мистецтво.

Тож висловлюю глибоку подяку всім працівникам закладів культури та аматорам народного мистецтва за сумлінну працю, вагомі духовні здобутки та  безперервний творчий пошук.

Міцного вам здоров’я, сил та енергії для нових звершень та втілення найяскравіших творчих ідей, благополуччя і злагоди, людської шани і вдячності!

 

З повагою 
Куликівський селищний голова   
                                                                  Юлія Постернак