Привітали ветерана з 95-річчям

  • 560

21 листопада Куликівський селищний голова Юлія Постернак разом із помічником депутата Чернігівської обласної ради Віктора Труша Марією Попович, головою Чернігівської обласної ветеранської організації Анатолієм Скуратовичем, районної ветеранської організації Анатолієм Мацвійком, начальником 3-го відділу Чернігівського обласного центру комплектування та соціальної підтримки підполковником Віктором Євсеєвим, завідувачем сектору з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами селищної ради Олегом Клочком привітали з 95-річчям ветерана Другої світової війни Лисицю Михайла Івановича із Салтикової Дівиці.

Михайло Іванович був мобілізований на фронт в 1943 році. Воював на Далекому сході. День Перемоги зустрів на кордоні з Японією, сержант саперно- інженерний батальйон, 41 бригада. Нагороджений орденами “Вітчизняної війни –І ст.” “За мужність –ІІІст». Додому повернувся аж за сім років після мобілізації. У рідній Салтиковій Дівиці працював завгоспом у колгоспі, столяром-теслярем в бригаді. Власноруч звів 26 будинків.

16 років тому залишився вдівцем, але сьогодні Михайло Іванович живе в родині сина Григорія і оточений теплом і любов’ю великої родини.