Привітання Куликівського селищного голови Юлії Постернак з Днем Збройних Сил України

  • 756

Фото без опису

Прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем Збройних Сил України!

Немає більш благородної місії, ніж захист свого народу, рідної землі. Служба в лавах Української армії для вас не просто професія, це - найвища честь, покликання.

Вже не перший рік День Збройних сил України ми зустрічаємо в особливих умовах, а тисячі офіцерів і солдатів, серед яких і наші земляки, героїчно захищають Батьківщину зі зброєю в руках на Сході країни. На жаль, серед них є й ті, хто загинув у боротьбі з ворогом… Це полковник ЗСУ Ігор Сніжок з Куликівки та рядовий ЗСУ Сергій Парубець із Дрімайлівки. Пам'ять про них назавжди залишиться в наших серцях! Я висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих героїв і низько схиляю голову.

Сильна держава починається із сильної армії. Разом з вами ми змогли збудувати нову Українську армію. Національну. Патріотичну. Відважну. Вірю, що наші Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю, гарантуватимуть стабільність та суверенітет України.

Бажаю усім із честю пройти складні випробування, що випали на долю, повернутися до рідних домівок живими і здоровими! Дякую за патріотизм і ветеранам армійської служби, родинам військових! Здоров'я і благополуччя вам! Миру і злагоди! Пишаюсь тим, що нині на фронті воює не тільки зброя – воює козацький український дух, який неможливо здолати! Україна переможе!

Слава Україні!

 

Куликівський селищний голова                                                                       Юлія Постернак