Привітання Куликівського селищного голови Юлії Постернак з Днем місцевого самоврядування

  • 686

Фото без опису

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас з Днем місцевого самоврядування!

Цей день стоїть в ряду дат пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії. Він об’єднав людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад, організаторів втілення в життя їх волі.

Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Країна поруч з економічними реформами потребує і подальшого розвитку органів місцевого самоврядування. За такими змінами — майбутнє держави.. Тому свято, яке ми відзначаємо щороку сьомого грудня, можемо назвати по-справжньому демократичним.

День місцевого самоврядування - це свято тих, хто працює в органах місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад та всіх жителів.громади, які вболівають за її проблеми, дбають про її розквіт і зростання.

Вже чотири роки повноцінно функціонує Куликівська територіальна громада. За цей час ми разом пройшли складний етап становлення. Було непросто, не все задумане вдалося реалізувати, але головне – прийшло розуміння, що ми  відповідальні за свою територію, що від наших рішень залежить добробут та соціальний захист жителів нашої громади. Вірю, що наша громада буде успішною і спроможною, буде стрімко розвиватися і стане ще комфортнішою для проживання.

Тож бажаю усім, хто сьогодні працює в органах  місцевого самоврядування, здоров`я, миру та злагоди, активної громадянської позиції, натхненної роботи  та єдності на шляху розбудови Куликівської громади.

 

З повагою 
Куликівський селищний голова                                                                     Юлія Постернак