Привітали військовослужбовців з Днем Збройних Сил України

  • 498

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

6 грудня Куликівський селищний голова Юлія Постернак привітала з Днем Збройних Сил України колектив третього відділу Чернігівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Голова громади подякувала військовослужбовцям і всім дотичним до почесної справи захисту Вітчизни за відданість обов’язку і мужність. Українській армії очільник громади побажала лише нарощування міці і розвитку, побажала ще більшої значимості і поваги в суспільстві. Військовослужбоцям зичила міцного здоров’я, належного матеріального забезпечення, родинам - добробуту, державі - миру і спокою.

З нагоди свята Юлія Постернак вручила Подяки Куликівської селищної ради оператору відділення обліку мобілізаційної роботи третього відділу Чернігівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, старшому солдату Людмилі Ковальчук та учаснику АТО, військовослужбовцю-контрактнику Олександру Дзогому з Куликівки.

Свої вітання військовим адресували і керівники ветеранських громадських організацій Леонід Корнійчик та Анатолій Мацвійко.

Після вітального зібрання його учасники на пошанування Дня Збройних Сил України поклали квіти до пам’ятного знака воїнам АТО/ООС та до могили полковника ЗСУ Ігоря Сніжка, який загинув в зоні АТО 3 лютого 2015 року. Саме сьогодні, 6 грудня, Ігорю Сергійовичу мало би виповнитися 48 років.

Вічна слава і вічна пам’ять загиблим героям!  Шана і вдячність усім військовослужбовцям Збройних Сил України!