Привітання маленьких жителів Куликівської громади з Днем Святого Миколая

  • 523

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Одне з найсвітліших і найрадісніших свят для малечі - це День Святого Миколая, який відзначається 19 грудня. У цей день кожна дитина  сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу Святому Миколаю.

Протягом листопада-грудня 2021 року за ініціативою Відділу ювенальної превенції Головного управління національної поліції в Чернігівській області  в навчальних закладах проходила акція « Мій подарунок – твій подарунок», мета якої допомогти дітям, які проживають  у сім’ях, що опинилися у складних життєвих обставинах, дітям сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування, повірити у справжнє передноворічне диво.

17.12.2021 до ініціативи ювенальної превенції Головного управління національної поліції в Чернігівській області долучилися співробітники ювенальної превенції Чернігівського районного управління поліції які спільно із співробітниками Служби у справах дітей виконкому Куликівської селищної ради та Центру соціальних служб Куликівської селищної ради привітали зі святом маленьких мешканців громади, подарували їм подарунки, наблизивши до кожного з них передноворічне диво. У с. Вересоч та с. Кладьківка з особливою радістю привітання зустріли діти, які в силу життєвих обставин потребують батьківського піклування, яких, мабуть, щонайбільше оберігає Святий Миколай.