Привітали ветеранів та пенсіонерів МВС зі святом

  • 1388

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

20 грудня в Україні відзначається День вшанування ветеранів та пенсіонерів МВС. В цей День прийнято вітати всіх, хто причетний до цього свята, всіх на кому трималась правоохоронна система нашої незалежної України. За їх плечима тисячі врятованих життів та безцінний досвід, яким вони наразі діляться з молодими поліцейськими. 

Саме сьогодні, у приміщенні  сектору поліцейської діяльності №1 Чернігівського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, Куликівський селищний голова Юлія Постернак, начальник сектору поліцейської діяльності №1  Юрій Мартинов та новообраний голова ветеранської організації ГО "Асоціація ветеранів МВС України", майор міліції Олександр Дорохов привітали ветеранів  та вручили їм з нагоди свята відзнаки.

За бездоганну, сумлінну службу в правоохоронних органах, високий професіоналізм і зразкове виконання обов’язку, активну участь у ветеранському русі та з нагоди 30-річчя МВС України відзнакою Спілки «За службу державі» нагородили прапорщика міліції Валентина Нестеренка, відзнакою Спілки «30 років МВС України» майора міліції Олександра Великодного та сержанта міліції Миколу Труша, за патріотизм, особистий внесок у зміцнення правопорядку, бездоганну та сумлінну службу, професіоналізм і зразкове виконання обов’язку та з нагоди 30-ої річниці МВС України - офіцерів поліції Юрія Мартинова та Андрія Скрибку.

До привітань долучилися завідувач сектору з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Куликівської селищної ради Олег Клочок та голова організації ветеранів Куликівської селищної ради Анатолій Мацвійко.

Після урочистої частини працівники та ветерани відвідали могили працівників МВС. Там, поклавши квіти, присутні вшанували пам'ять всіх полеглих і померлих.