Привітали працівників енергетичної галузі громади з професійним святом

  • 1746

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

22 грудня святкують своє професійне свято працівники енергетичної галузі  – День енергетика!

Куликівський селищний голова Юлія Постернак та місцевий керівник підрозділу Сергій Мелник привітали колектив відокремленого підрозділу Чернігівський район електричних мереж АТ "ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО" зі професійним святом.

Юлія Постернак звернулась до присутніх з вітальним словом:

"Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня енергетика! Напевно, важко знайти більш важливу галузь, ніж енергетична, оскільки, від неї залежить світло й тепло у наших оселях, стабільне функціонування промисловості, зв’язку та соціальної сфери. Саме це робить професію енергетика однією з найнеобхідніших та найпрестижніших.

Бажаю вам нових творчих злетів і здобутків, нескінченної енергії в душі. Нехай надійною опорою завжди буде сім'я, рідні та друзі. Міцного вам здоров'я, успіхів у всіх починаннях, миру і благополуччя!"

З нагоди Дня енергетика очільниця громади вручила Подяки Куликівської селищної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня енергетика електромонтеру з експлуатації електролічильників Наталії Компанець та інспектору групи технічного аудиту Роману Півню.

До вітань приєднався головний інженер АТ "ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО" Василь Смук та принагідно вручив:

-  почесну грамоту АТ "ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО" за особистий трудовий внесок , високий професіоналізм та з нагоди професійного свята  - Дня енергетика електромонтеру  з експлуатації електроприладів Ользі Журавель ;

- грамоту обласної профспілкової організації "ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО" НГПЕУ за сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята - Дня енергетика інженеру 1 категорії Юлії Тимощук;

- почесну грамоту АТ "ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО" за особистий трудовий внесок у забезпечення стабільної роботи Товариства , високий професіоналізм та з нагоди професійного свята  - Дня енергетика інженеру групи обліку Володимиру Сипку;

- почесну грамоту Чернігівської районної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята  - Дня енергетика електромонтеру Сергію Колеснику.

Приємним доповненням до почесних нагород стала премія від керівництва АТ "ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО"  кожному працівнику та скорочений робочий день.