Куликівський селищний голова підписала меморандум про співпрацю з німецькою компанією

  • 526

Фото без опису

Фото без опису

21 грудня, у рамках «Програми ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України», Куликівська громада підписала Меморандум про співпрацю з німецькою компанією-виконавцем Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ). Меморандум про співпрацю підписали ще 6 громад з Чернігівської області: Ніжинська, Прилуцька, Бобровицька, Носівська, Бахмацька та Сосницька. Проєкт співфінансується Європейським союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

Участь у проєкті покращить здатність громади успішно долати кризи, включно з пандемією COVID-19, та продовжувати залучення інвестицій у послуги населенню.

Загалом у рамках ініціативи понад 70 громад з усієї України зможуть покращити медичні, соціальні й адміністративні послуги, зробити їх доступнішими для кожного мешканця.

Спочатку громади розроблятимуть стратегії соціальних, медичних та адміністративних установ, що будуть спрямовані на підвищення якості найважливіших послуг населенню. На другому етапі, пріоритетні заходи зі стратегій будуть реалізовані за сприяння ЄС та Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

Ми впевнені, що обмін досвідом між колегами та зв’язки з міжнародними організаціями-партнерами неодмінна запорука на шляху до успішного розвитку громади.