Кадрові зміни в Куликівському центрі первинної медико-санітарної допомоги

  • 887

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

28 грудня відбулося чергове засідання виконавчого комітету  Куликівської селищної ради.
Вела засідання селищний голова Юлія Постернак.На порядок денний було винесено 4 питання.

Начальник Служби у справах дітей виконавчого комітету Куликівської селищної ради Антоніна Вересоцька представила до розгляду комітету проєкт рішення про призначення опікуна над малолітніми дітьми у зв’язку зі смертю батьків. Рішенням комітету погоджено призначити відповідну особу піклуватися про здоров’я, фізичний, психічний, духовний розвиток підопічних, забезпечити одержання дітьми загальної середньої освіти, вживати заходів щодо захисту цивільних прав та інтересів дітей.

Куликівський селищний голова Юлія Постернак представила на погодження виконавчого комітету проєкти рішення про звільнення Лідії Дмитришиної з посади головного лікаря КНП «Куликівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Куликівської селищної ради у зв’язку із закінченням строку дії контракту та проєкт рішення про тимчасове покладання виконання обов’язків головного лікаря КНП «Куликівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Куликівської селищної ради на Максима Момота до призначення керівника закладу за результатами конкурсу.

Завершальним питанням на засіданні виконавчого комітету Куликівської селищної ради звучав проект рішення про продовження строку дії контракту з керівником  комунального некомерційного підприємства «Куликівська лікарня планового лікування» Оксаною Хорошок на 3 роки, до 30 грудня 2024 року (включно).

Всі проєкти рішень, винесені на розгляд виконавчого комітету Куликівської селищної ради, були підтримані, ухвалені та проголосовані всіма пристуніми одноголосно.