Долучайтесь до благодійної акції "Подаруй тепло на Різдво"!

  • 1091

Фото без опису

Шановні жителі громади!

Напередодні новорічно-різдвяних свят селищна рада, вже традиційно, ініціює благодійну акцію «Подаруй тепло на Різдво».

Новий Рік і Різдво традиційно сімейні свята, коли родини збираються разом за святковим столом, обмінюються подарунками, діти навідують батьків, родичі приходять у гості.  Коли наближаються новорічно-різдвяні свята, кожен з нас  починає вірити в диво, незалежно від віку. Проте є люди, яким дива чекати ні від кого. Йдеться про самотніх людей поважного віку, які живуть серед нас.  Тож вони найбільше потребують нашої підтримки й опіки. Саме тому ми вирішили подарувати цим людям справжню Різдвяну казку, реалізувавши благодійну ініціативу.

Хочемо з вашою підтримкою кожного Різдва створювати самотнім людям поважного віку святковий настрій і відчуття, що вони  є члени великої родини, адресуючи їм подарунки (солодощі, фрукти, продукти харчування, що мають відповідний термін придатності). Тому селищна рада просить активно долучитися до проведення даної акції небайдужих жителів Куликівської громади. Якщо поряд з вами живуть одинокі люди похилого віку, навідайте їх на Різдво, подаруйте їм своє тепло і невеликий подарунок. Не забувайте про карантинні обмеження!!!

Якщо з певних причин (брак часу, карантинні заходи, тощо) ви не можете особисто долучитись до акції, але маєте бажання допомогти самотнім людям похилого віку,  в рамках проведення благодійної акції «Подаруй тепло на Різдво», можете звертатися за адресами:

  • смт Куликівка, вул. Миру, буд. 112 – Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг);
  • старостинських округів громади в с. Бакланова Муравійка, с. Вершинова Муравійка, с. Вересоч, с. Виблі, с. Горбове, с. Дрімайлівка, с. Дроздівка, с. Жуківка, с. Кладьківка та с. Хибалівка, с. Ковчин та с. Авдіївка, с. Орлівка та с. Грабівка, с. Салтикова Дівиця (адміністративні приміщення колишніх сільських рад).

Запрошуємо усіх долучитися до акції «Подаруй тепло на Різдво» та допомогти принести радість, щастя та усмішки тим, хто цього справді потребує.

Дуже хочеться, щоб радість Різдва увійшла в кожен дім, наповнила душі і серця любов’ю, спокоєм, надією та принесла нам відчуття великої і дружної громади.

 З повагою
Куликівська селищна рада