На конкурсній основі буде призначено нового керівника Куликівського Центру первинної медико-санітарної допомоги

  • 1149

Фото без опису

Фото без опису

5 січня відбулося перше цього року засідання виконавчого комітету селищно ради. Вела засідання селищний голова Юлія Постернак.

На порядок денний було винесене одне питання: про оголошення конкурсу на посаду керівника комунального некомерційного підприємства "Куликівський центр первинної медико-санітарної допомоги" Куликівської селищної ради. 

Рішенням попереднього виконкому від 30.12.2021 року, у зв’язку із закінченням терміну контракту, з посади головного лікаря КНП "Куликівський центр первинної медико-санітарної допомоги" було звільнено Дмитришину Лідію Дмитрівну.

Рішенням виконавчого комітету від 5 січня 2022 року оголошено конкурс на зайняття вакантної посади головного лікаря КНП «Куликівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Куликівської селищної ради.

6 січня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Куликівської селищної ради. На порядок денний засідання було винесено два питання: про встановлення доплати Момоту Максиму Петровичу та про затвердження робочого проєкту та кошторисної документації проєкту «Реконструкція сучасного парку дозвілля за адресою: смт Куликівка, Чернігівського району, Чернігівської області».

У зв’язку з тимчасовим покладанням обов’язків головного лікаря КНП «Куликівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Куликівської селищної ради (до призначення на конкурсній основі керівника)  на сімейного лікаря Момота Максима Петровича, останньому рішенням виконкому встановлено доплату до посадового окладу. Фінансування заробітних плат працівників установи відбувається за рахунок коштів, отриманих від Національної служби здоров’я України за підписані пакети надання медичних послуг. 

Рішенням виконкому від 06 січня 2022 року також затверджено робочий проєкт та кошторисну документацію проєкту «Реконструкція сучасного парку дозвілля за адресою: смт Куликівка, Чернігівського району, Чернігівської області». Це є один з етапів просування проєкту на отримання державної субвенції.