Привітання Куликівського селищного голови Юлії Постернак з Різдвом Христовим

  • 1126

Фото без опису

Різдво – це завжди народження надії на все краще, на здійснення найзаповітніших мрій та помислів. Нехай цьогорічне  Різдво стане початком нової щасливої дороги в новий щасливий рік.

Щиро дякую всім, хто доклав немало зусиль для розвитку нашої громади, всім, кому небайдужа її доля - низький уклін!

Бажаю всім мирного неба над українською землею, родинного затишку і тепла, любові й щастя! Найтепліші вітання українським воїнам, які мужньо захищають українську землю. Нехай яскрава Віфлеємська зірка осяє кожному його життєвий шлях та подарує всім нам єдність, принесе в кожен дім мир, добро і злагоду!

Щиро зичу всім щастя, добра і злагоди. Нехай осяйна Різдвяна зоря об’єднає усіх нас – і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідної домівки, – чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей. Нехай в кожній родині панує мир, спокій і достаток.

Святкуючи Різдво Христове побажаємо один одному Любові та Віри. Подаруємо найдорожче і найцінніше - любов і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким і рідним. Хай Різдвяна зоря запалить у наших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії!

Христос народився! Славімо Його!

 

З повагою
Куликівський селищний голова                                                                        Юлія Постернак