УВАГА! Громадська ініціатива "Зариблення Десни"

  • 1076

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

До Куликівського  селищного голови звернулася ініціативна група підприємців громади з пропозицією оголосити збір коштів (на добровільній основі) на зариблення річки Десна в межах Куликівської громади. Подібна практика громадської ініціативи вже існує в інших регіонах України і має успішні результати для відновлення екосистеми території. Ваш внесок, навіть найменший, дасть вам можливість долучитися до важливої справи. Природа дає нам все - час віддавати і нам! До того ж, це мобілізує самих учасників акції не бути байдужими до такого ганебного явища, як браконьєрство!  

Куликівська селищна рада підтримала ініціативу підприємців і рибалок, в частині інформування населення про початок акції. Отож, збір коштів (на добровільній основі) розпочинається з 01 лютого 2022 року. Три благодійні скриньки опечатані та встановлені в магазині будівельних матеріалів ФОП Бочарова В.В., рибальському магазині «Рибацька хата» ФОП Бочарова М.В. та магазині «Льонок» ФОП Мартинюка Є.П.

Перший внесок закладуть підприємці-ініціатори акції. До ініціативної групи будуть долучені  активні рибалки громади. Ініціатори акції, коли назбирається  потрібна сума коштів, закуплять малька білого амура та коропа і за участі місцевих рибалок, рибінспекції та громадських активістів проведуть зариблення р. Десна в районі сіл Салтикова Дівиця та Авдіївка.

Запрошуємо усіх небайдужих підтримати ініціативу і долучитися до акції!!!