Вшанували пам'ять Ігоря Сніжка

  • 550

Біль важкої втрати не стихає з часом! Минають роки, але традиції вшанування загиблих на сході героїв-земляків свято бережуть у громаді. Вже всьоме, 3 лютого, в день загибелі в зоні АТО полковника Збройних Сил України, уродженця Куликівки Ігоря Сніжка, Куликівщина вшановує пам’ять свого славного сина,  воїна-захисника. 

Сім років тому, 3 лютого 2015 року, в зоні проведення АТО, потрапивши під шквальний мінометний обстріл під Дебальцевим, загинув Ігор Сергійович Сніжок – офіцер української армії, патріот своєї держави і своєї рідної Куликівщини. У фоє Куликівської школи, біля стенда, присвяченого пам’яті Ігоря Сніжка, зібралася  рідні, побратими і товариші по службі, представники влади,  учні і працівники школи щоб вшанувати пам’ять героя-земляка.  

З особливою шаною говорили про земляка діти, для яких Ігор Сніжок є прикладом мужності, патріотизму  і відданості присязі. Створений руками школярів фільм, присвячений пам’яті Ігоря Сніжка, не залишив байдужим нікого. Сльози суму і  усвідомлення важкої втрати пройняли кожного.   

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблого полковника та усіх патріотів, що віддали життя за Україну. 

До стенду, де горіла свічка пам’яті, та меморіальної дошки Ігорю Сніжку, яка розміщена на фасаді школи, поклали живі квіти. 

По тому вирушили до селищного кладовища, де  поклали квіти на могилу Ігоря Сніжка і ще раз вшанували його пам'ять хвилиною мовчання. 

Віктор Богдан подякував присутнім офіцерам Збройних Сил України  за мужність і відданість військовому обов’язку та висловив щирі співчуття рідним Ігоря Сергійовича. - Куликівська громада буде берегти пам’ять про своїх загиблих захисників. Нехай більше жодної родини Куликівщини не торкнеться гіркий біль втрати і запанує мир у державі, - побажав присутнім заступник селищного голови.