ГС ІФК буде сприяти розвитку молочної галузі на Чернігівщині

  • 485

Фото без опису

Найближчим часом ГС «Інноваційне фермерство та кооперація» готує низку заходів та активностей, спрямованих на стимуляцію розвитку молочної галузі на Чернігівщині й й вже почала роботу з потенційними партнерами. Зокрема, спілка підписала Меморандум з ПрАТ «Куликівське молоко» (ТМ Куликівка), представниками Куликівської ОТГ і селищної ради.

«Ми дуже щасливі, що нашу ініціативу підтримали провідні гравці молочного сектору регіону, а також представники влади. Кожен з них розуміє, що тільки спільними зусиллями можливо створити оптимальні умови для розвитку молочної промисловості на Чернігівщині. Адже в результаті виграють всі учасники процесу: переробники – власну сировинну базу, постачальники – рентабельні ціни, а споживачі – продукцію високої якості місцевого виробництва», - каже Світлана Жаглова, виконавчий директор ГС ІФК.

Крім того, така стратегія розвитку молочарства на Чернігівщині спрямована на створення додаткових робочих місць в сегменті та створення сімейних молочних ферм.   

Зокрема Меморандум передбачає:

  • сприяння інноваційному та технологічному розвитку українських виробників молочної  продукції;
  • впровадження принципів сталого виробництва в сільськогосподарському виробництві українських ММСП;
  • підвищення професійної підготовки українських фермерів;
  • збільшення ефективності виробництва молока (надій на корову, прибутковість ферма та технології), з метою запобігання надмірному зростанню цін на молоко, щоб зберегти цінову доступність молочних продуктів для українського споживача.

 

Щоб приєднатися до проєкту, заповніть, будь ласка, реєстраційну форму.

 

За більш детальною інформацією щодо проєкту та співпраці звертайтесь, будь ласка

 

Жаглова Світлана Геннадіївна

Виконавчий директор ГС «Інноваційне фермерство та кооперація»

+380503185714( Viber,WhatsApp,Telegram)

+380673185714

E-mail: szhaglova@ifnc.com.ua