Віктор Богдан: всі галузі громади працюють у звичному режимі

  • 667

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

16 лютого заступник селищного голови Віктор Богдан провів оперативну нараду з керівниками установ, підприємств і організацій громади щодо забезпечення стабільної роботи всіх галузей.

Останнім часом в інформаційному просторі держави топ-темою, на жаль, є тема можливого повномасштабного вторгнення з боку Росії. З метою недопущення панічних насторїв серед населення та забезпечення стабільної роботи всіх галузей громади Віктор Богдан закликав керівників забезпечити злагодженість в роботі між установами, проведення роз’яснювальної роботи в своїх колективах та серед населення громади.

Посадовець повідомив, що напередодні брав участь в позачерговій сесії Чернігівської обласної ради, де було ухвалено рішення про виділення 10 млн.грн на організацію територіальної оборони області. Очільники області та керівники силових структур запевнили, що приводів для паніки немає. Військо і силові структури в повній бойовій готовності. Всім варто зберігати спокій, працювати і бути згуртованими!

Начальник третього відділу Чернігівського районного територіального центру комплектування і соціальної підтримки підполковник ЗСУ Віктор Євсеєв повідомив, що резерв територіальної оборони сформований і має чіткий план дій в умовах надзвичайних ситуацій.

Всі установи, підприємства і організації громади, торгівля, зв’язок, транспорт працюють стабільно і у звичному режимі. Поширення чуток і панічних настроїв тільки дестабілізуватиме ситуацію. Тому сьогодні громада має бути єдиною і згуртованою, як ніколи, - підсумував нараду Віктор Богдан.