Вшановували учасників бойових дій на території інших держав

  • 481

15 лютого в обрядовій залі Центру культури, дозвілля і творчості відбувся тематичний захід з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. В залі зібралися члени Куликівської громадської організації воїнів-інтернаціоналістів "Козак", посадовці селищної ради, представники громадськості, школярі.

З вітальними словами до воїнів-афганців звернулися заступник селищного голови Віктор Богдан та помічник депутата Чернігівської обласної ради Віктора Труша Марія Попович.

Вітали побратимів з пам’ятною для них датою заступник голови та секретар ГО "Козак" Валерій Феофілов і Володимир Дзюба. Володимир Вікторович подякував народному депутату України Анатолію Гуньку та депутату Чернігівської обласної ради Віктору Трушу за надану фінансову благодійну допомогу на розвиток організації та окремо Віктору Трушу за постійну її підтримку.

Від організації ветеранів селищної ради учасників бойових дій на території інших держав вітав заступник голови організації Іван Рибалко. Він вручив подарункові сертифікати від ветеранської організації Валерію Феофілову та Василю Зубку.

Присутні вшанували пам’ять загиблих і померлих учасників бойових дій на території інших держав хвилиною мовчання.

Музичний супровід і вітання ветеранам від солістів і колективів Центру культури додали заходу урочистості.

Після завершення зібрання його учасники поклали квіти до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам на меморіальній алеї селища та відвідали Куликівський народний краєзнавчий музей, де для них підготували короткий тематичний захід біля музейної експозиції, присвяченої афганській війні та землякам - учасникам бойових дій на території інших держав.

Цього дня заходи із вшанування учасників бойових дій на території інших держав відбулися в усіх селах громади.