У громаді розпочалися громадські обговорення Плану формування спромодної освітньої мережі

  • 652

Фото без опису

З 15 лютого, відповідно до затвердженого розпорядженням Куликівського селищного голови графіка розпочалися громадські обговорення Плану формування спроможної освітньої мережі Куликівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.

15 лютого обговорення пройшли в Баклановій та Вершиновій Муравійках в адмінприміщеннях старостинських округів.

План презентували перший заступник селищного голови Тетяна Сосімович та заступник начальника Управілння ОКТСМС, начальник відділу освіти селищної ради Оксана Орсагош.

Гострих дискусій не відбулося. В цих малих селах школи закриті одними з перших і вже напрацьований підвіз дітей в школу і садочок Горбового. Нарікань на підвіз і якість надання освітніх послуг не прозвучало. В Баклановій Муравійці цікавилися вартістю нового шкільного автобуса.

16 лютого  громадські обговорення Плану формування спроможної освітньої мережі Куликівської селищної ТГ на 2022-2024 роки продовжилися. Цього дня обговорення Плану відбулися у селах Виблі та Горбове.

План так само презентували перший заступник селищного голови Тетяна Сосімович та заступник начальника, начальник відділу освіти Управління ОКТСМС селищної ради Оксана Орсагош.

У Виблях аудиторія була нечисельною. Горбівці відгукнулися активніше. Природньо цікавилися своїми закладами. Звучали питання щодо процедури закупівлі продуктів харчування. Цікавилися чи можливо після реформування Горбівську гімназію зробити структурним підрозділом Куликівського ліцею, чи залишиться в майбутньому дитячий садочок в окремому приміщенні, чи буде переведений в шкільне приміщення.

Посадовці дали вичерпні відповіді на запитання, що звучали.

Обговорення Плану у громаді триває. По завершенні обговорень в усіх селах громади їх результати будуть оприлюднені.