Куликівщина підтримала День єдності патріотичними акціями

  • 695

Фото без опису

Патріотичним флешмобом зустріла 16 лютого Куликівка День єдності.  Синьо-жовтою символікою замайоріла площа селища зранку. 

Учасники флешмобу спільно виконали Державний Гімн України в унісон з підняттям  Державного Прапора України на щоглі біля Куликівської селищної ради. Почесне право підняти прапор  надали начальнику третього відділу Чернігівського районного територіального центру комплектування і соціальної підтримки підполковнику Віктору Євсеєву, заступнику селищного голови Віктору Богдану та одинадцятикласнику Куликівської школи Сергію Реві.

Фрагмент звернення Президента України Володимира Зеленського до народу України, який пролунав на площі, додав присутнім відчуття моменту єднання з усією Україною.

Продемонструвати єдність і силу громади і держави вийшли на площу Куликівки керівництво і працівники селищної ради, установ і організацій селища, учнівська молодь.

Десятки рук і сердець об’єдналися разом, розгортаючи над площею синьо-жовте знамено, як символ єдності, сили духу і незламності українців. 

Патріотичні флешмоби та акції відбулися в усіх селах громади.