УВАГА! Продовжується загальна мобілізація!!!

  • 1729

Фото без опису

УВАГА!  Нагадуємо, що відповідно до Указу Президента України від 24.02.2022 № 69/2022 "Про загальну мобілізацію" у зв'язку з військовою агресією російської федерації проти України та з метою забезпечення оборони держави, підтримання бойової і мобілізаційної готовності Збройних Сил України та інших військових формувань, на підставі пропозиції Ради національної безпеки і оборони України, відповідно до частини другої статті 102, пунктів 1, 17, 20 частини першої статті 106 Конституції України  в Україні оголошено загальну мобілізацію.

Мобілізацію проводять на території Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей, міста Києва.

Мобілізація проводиться протягом 90 діб із дня набрання чинності цим Указом.

Не дивлячись на те, що ворог починає відступати, в Україні продовжуються мобілізаційні заходи! Сьогодні Чернігівщина та вся Україна як ніколи потребують тих, хто готовий стати на захист рідного краю. Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки Чернігівської області продовжують прийом потенційних Захисників Сіверщини для формування нових частин та підрозділів. Всі, хто хоче допомогти та прагне долучитися до їхніх лав – приходьте до третього відділу Чернігівського РТЦК та СП за адресою: смт Куликівка, вул. Миру, 110, щоденно з 09.00 до 18.00.  

З собою мати: паспорт, ідентифікаційний код, військовий квиток,  а головне - бажання довести, що Україна - самостійна та незалежна, сильна та процвітаюча країна!