Подарункові пакети дітям від селищної ради

  • 1576

 

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Щорічно 1 червня  відзначається Міжнародний день захисту дітей. Традиційно щороку площі міст і сіл України наповнювалися веселим дитячим сміхом, разнобарвною юрбою дітей, для яких влаштовували свято. Малюнки на асфальті, веселі конкурси, атракціони, морозиво. 

Але цьогоріч жорстока реальність війни позбавила щасливого дитинства сотні тисяч українських дітей. Але найстрашнішою є статистика дитячих смертей і каліцтв, фізичних і психологічних. На жаль, світова система безпеки виявилася недостатньо дієвою, щоб не допустити у 21 столітті такого варварства по відношенню до дітей.

Куликівська громада  сьогодні, коли в південних і східних регіонах України виборюють перемогу наші воїни і страждають мирні мешканці, в тому числі і діти, не може звісно влаштовувати ніяких свят, навіть для дітей. Але діти особлива категорія людства. У важких умовах їм просто життєво необхідні позитивні емоції і підтримка дорослих.

Селищна рада вирішила порадувати своїх найменших жителів  солодкими подарунками, а родини з соціально вразливих категорій підтримати адресно.

Напередодні свята Центр соціальних служб спільно із Службою у справах дітей передали 43 продуктові пакети родинам з дітьми, які опинились в складних життєвих обставинах, що перебувають на обліку соціальних служб.

Сьогодні за ініціативи селищного голови Юлії Постернак  та підтримки голови обласної ради Олени Дмитренко фахівці сформували пакунки із солодощами, які   передадуть дітям наших воїнів-захисників.