Завершено процедуру обстеження зруйнованого житла в постраждалих внаслідок боїв населених пунктах громади

  • 393

Фото без опису

Фото без опису

16 червня відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Куликівської селищної ради. Вела засідання селищний голова Юлія Постернак.
На порядок денний було винесено 2 питання :

  1. Про внесення змін до бюджету.
  2. Про затвердження Актів обстеження житла, зруйнованого (пошкодженого) внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією російської федерації.

Рішенням виконкому здійснено перерозподіл видатків селищного бюджету для фінансування першочергових потреб (оплата енергоносіїв).

Секретар Куликівської селищної ради Наталія Халімон доповіла про завершення процедури обстеження зруйнованого житла в постраждалих внаслідок боїв населених пунктах громади. На засіданні члени виконкому розглянули та затвердили пакет із 67 вже складених Актів обстеження житла,  а саме: 52 – Бакланова Муравійка та 15 – Грабівка.

З рішеннями виконкому від 16.06.2022 можна буде ознайомитись на цьому ж сайті за посиланням Документи засідань виконавчого комітету селищної ради. Рішення будуть оприлюднені не пізніше 5 робочих днів з дня ухвалення, відповідно до чинного законодавства.