Селищний голова привітала новопризначеного директора Куликівської школи

  • 2198

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

16 червня селищний голова Юлія Постернак взяла участь в засіданні  Колегії Управління освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді і спорту селищної ради. 

Голова громади подякувала освітянам за те, що в складних умовах завершили, хоч і дистанційно, навчальний рік. Також подякувала за внесок освітян, працівників культури і решти працівників галузі у спільну роботу  в період активних бойових дій на Чернігівщині. Багато з них стали волонтерами і захисниками громади. І нині освітяни-чоловіки несуть службу з охорони території громади.

Користуючись нагодою Юлія Постернак привітала Оксану Орсагош з призначенням на посаду директора Куликівського ЗЗСО І-ІІІ ст.(за результатми конкурсу) і побажала їй плідної роботи.

Далі присутні розглянули три питання порядку денного Колегії:

  • Про підсумки проходження опалювального сезону 2021-2022 років та завдання з підготовки закладів освіти і культури до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років.
  • Про хід виконання цільової програми «Мистецька освіта Куликівщини на 2021- 2022 роки»
  • Про хід виконання рішення Колегії Управління від 30.06.2021 «Про підсумки участі здобувачів освіти та педагогічних працівників у творчих та інтелектуальних конкурсах, виставках, турнірах  у 2021- 2022 навчальному році".

Після обговорення ухвалили відповідні рішення.