Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

  • 629

Фото без опису

Фото без опису

24 червня у приміщенні Куликівської селищної ради відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням Куликівського селищного голови Юлії Постернак.

Всі питання що розглядались на комісії стосувались  стану захисних споруд цивільного захисту у закладах освіти громади.

Розпорядженням селищного голови створено комісію з огляду та оцінки стану будівель (споруд, приміщень) закладів освіти громади. Комісією проведено робочі виїзди до закладів освіти, оглянуто підвальні приміщення, стан стін та підлоги,  наявного в них інвентарю та визначено перелік робіт та речей, якими необхідно забезпечити дані приміщення для можливості перебування в них населення.

Комісією визначено проблемні питання, які необхідно вирішити для приведення в готовність даних приміщень у відповідність до вимоги про укриття та споруди подвійного призначення відповідно до наказу МВС України від 09.07.2018 року № 579 «Про затвердження вимог з питань використання та обліку фонду захисних споруд цивільного захисту».

За результатом засідання комісією вирішено в найкоротші терміни завершити обстеження всіх приміщень закладів освіти громади та першочергово привести у відповідність чинним нормам підвальні приміщення дитячого садочка «Ромашка» та КНП «Куликівська ЛПЛ».