Відбулась двадцята сесія Куликівської селищної ради восьмого скликання

  • 488

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

29 червня відбулася двадцята сесія Куликівської селищної ради восьмого скликання. У роботі сесії взяли участь керівники окремих структурних підрозділів та установ селищної ради, старости старостинських округів громади, помічники депутатів. Вела сесію селищний голова Юлія Постернак. На порядок денний сесії було винесено 31 питання.

На початку спільного засідання постійних комісій селищної ради Юлія Постернак закликала присутніх вшанувати  хвилиною мовчання пам’ять загиблих в результаті збройної агресії та терору рф.

Традиційно на сесії розглянули блок земельних питань (5 питань) за заявами фізичних і юридичних осіб.  

Значну частину розглянутих питань зайняли освітні. З метою створення належних умов для здобуття дітьми якісної освіти, економічної ефективності функціонування закладів освіти громади, приведення освітньої мережі у відповідність до вимог законодавства та освітніх потреб населення розглянуто та,  після жвавих обговорень, прийнято блок із 14 питань які стосувались реорганізації та змін типу й найменування ряду освітніх закладів громади.

В ряді інших схвально прийнятих питань було: про створення фонду для допомоги та організації заходів з поховання полеглих воїнів ЗСУ та про зміни складу виконавчого комітету Куликівської селищної ради.

Три з усіх питань що були на порядку денному не прийняті. Це питання з майнового блоку, що стосувались встановлення (зменшення) розміру орендної плати за договорами оренди з установами ГУ Держгеокадастру та АТ «Облтеплокомуненерго».

З результатами поіменного голосування 20 сесії Куликівської селищної ради 8 скликання можна ознайомитись на офіційному сайті Куликівської громади: за посиланням: Сесійна діяльність. Рішення сесії будуть оприлюднені за цим же посиланням у термін 5 робочих днів від дати прийняття, що передбачено чинним законодавством України.